Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Residence Mala Strana

Näytä kartalla ID 12779

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":52,"city_id":2127,"hotel_id":12779,"hotel_slug":"residence-mala-strana","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":12779,"to_name":"","to_url":"","country_id":52,"country_name":"T\u0161ekin tasavalta","city_id":2127,"city_name":"Praha","hotel_id":12779,"hotel_slug":["residence-mala-strana"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-05","dates_max_range":"14","date_from":"06.02.2023","date_to":"13.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä lähellä Vltava-jokea ja kävelymatkan päässä Kaarlensillasta, Kansallisteatterista, ministeriöistä ja pankeista on loistava paikka vapaa-ajan ja liikematkailijoille. Hotellin vieressä on joukkoliikenteen pysäkki, joka vie vieraat linja-autoasemalle noin 30 minuutissa ja rautatieasemalle noin 20 minuutissa. Ruzynen kansainvälinen lentoasema on noin 10 km:n päässä. Asuinpaikka on alkuperäinen vanha Prahan rakennus, joka on kunnostettu kokonaan ja huolellisesti. Se tarjoaa 35 erikokoista huoneistoa. Hotellissa on aula, jossa 24h vastaanotto ja uloskirjautuminen, vaatesäilytys, hissi, aamiaishuone ja parkkipaikka (lisämaksu). Hotellissa on langaton internetyhteys. Joissakin huoneissa on minikeittiö ja monia muita mukavuuksia. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Jokaisessa huoneessa on suoravalintapuhelin, satelliitti-TV, tallelokero, minibaari ja keskuslämmitys.
Hotelli Residence Mala Strana kartalla