Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Tietosuoja




Aventours Oy:n tietosuojakäytäntö
Seuraavassa on yleiskatsaus siitä, miten matkatoimisto Aventours hoitaa henkilötietojen käsittelyä. Aventours antaa sinulle tietoa kerätyistä tiedoista ja tavasta, jolla käytämme niitä Aventours käyttää meille antamiasi tietoja tietosuojakäytännössämme kuvattuihin  tarkoituksiin. Tämä sisältää pyytämäsi palvelut ja asiakaspalvelumme parantamisen. Aventours ei lähetä sinulle markkinointimateriaalia, jos kieltäydyt siitä. Lähetämme sinulle kuitenkin edelleen tärkeää tietoa ostamistasi palveluista, jotta saat parhaat tiedot matkastasi ja matkajärjestelyistäsi sekä muista asiaankuuluvista toiminnoista. Aventoursin tietosuojakäytännöstä voit lukea lisää alta.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@aventours.fi, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Ilmoitukset & markkinointimateriaalit
Aventours voi pyytää suostumustasi kolmannen osapuolen markkinointimateriaalin vastaanottamiseen, jos kyseessä on erityinen markkinointitieto. Kunnioitamme toiveitasi siitä, haluatko saada meiltä markkinointimateriaalia ja miten haluat sen toimitettavan. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa siitä, haluatko lähettää markkinointimateriaalia vai et. Jos haluat lopettaa meiltä lähetetyn markkinointimateriaalin vastaanottamisen, voit tehdä seuraavaa: Kaikissa sähköpostitse lähetetyissä markkinointiviestimissä sinulle annetaan mahdollisuus rekisteröityä tilauksesta jatkomarkkinointimateriaaliin. Sähköposteissamme voit napsauttaa "Peru uutiskirjeen tilaus". Voit myös ottaa meihin yhteyttä p. 050 5548633 tai lähettää meille sähköpostia myynti@aventours.fi pyytää poistoa. Vaikka et tilaa markkinointimateriaalia, meidän on kuitenkin lähetettävä sinulle kaikki tiedot matkasta ja palveluista, jotka olet ostanut sinulta.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?
Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeen varausten käsittelyä ja matkavarausten hoitamista varten huomioiden lain edellyttämät velvollisuudet.

Milloin tietosuojakäytäntöä sovelletaan?
AVENTOURS-tietosuojakäytäntöä sovelletaan, kun keräämme, käytämme tai muutoin käsittelemme henkilötietoja, jotka liittyvät suhteesi meihin asiakkaana. Tämä pätee, kun varaat lennon, matkustat kanssamme tai käytät lisäpalveluita ja verkkosivustoamme. Tämä tietosuojakäytäntö pätee myös silloin, kun otat yhteyttä palveluntarjoajaamme tai varaat palveluitamme kolmansien osapuolten kautta. Esimerkki tällaisesta kolmannesta osapuolesta on toinen matkatoimisto tai lentoyhtiö. Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännön laajuudesta, esimerkiksi silloin, kun rekisterinpitäjien määrä on enemmän, suosittelemme, että tutustut tietosuojakäytäntöön.

Mitä ovat henkilötiedot?
Kaikki tiedot, jotka tunnistavat sinut tai joita voidaan käyttää tähän tarkoitukseen, katsotaan henkilötietoina. Esimerkki tästä on nimesi, yhteystietosi tai edellisen ostoksesi tiedot. Tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme, voidaan myös luokitella henkilötietoihin. Keräämme henkilötietojasi aina, kun käytät palveluitamme tai verkkosivustoamme tai otat meihin yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai palveluntuottajalla. Sama pätee, kun palvelun tarjoaa Aventoursia edustavat kolmannet osapuolet tai yhteisöt. Huomaa, että jos et halua antaa meille henkilötietoja, jotka ovat tarpeen sopimuksen esittämiseksi tai kun laki edellyttää käsittelyä, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle pyydettyjä palveluja kokonaan tai osittain. Lisäksi saatamme saada henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi, kun yritys, joka on urakoitsija tai Aventours-palveluntarjoaja, tarjoaa sinulle palveluita. Kun matkasi yhteydessä mukanasi liittyvä yritys tai kolmas osapuoli tarjoaa sinulle palveluita, kuten tulli- tai maahanmuuttopalveluja, hotelleja, lentoaseman operaattoreita, lentoyhtiöitä, joiden kanssa matkustat aiemmin tai joiden kanssa matkustat seuraavan kerran matkallasi. Aventours käsittelee seuraavia henkilötietotyyppejä:

•  Antamiasi tietoja, jotka ovat tarpeen pyytämiesi palveluiden hoitamiseksi ja täydentämiseksi.  
•  Nimi, osoite, sähköpostiosoite, yhteystiedot, syntymäaika, sukupuoli, passin numero, lasku- ja maksutiedot.
•  Tiedot matkan aikana, tilattuja lisäpalveluita, yhteydenpito matkaasi liittyviä palveluja tarjoavien toimittajien kanssa ja henkilökunnan kanssa.
•  Keräämme nimesi, syntymäpäivä- tai sosiaaliturvatunnus, puhelin ja minkä tyyppinen matka haluat lähettää sinulle räätälöityjä viestejä ja mistä olet kiinnostunut joissakin tapauksissa, Aventoursin n on käsiteltävä arkaluontoisia henkilötietoja. Uskonto, terveys tai etninen alkuperä edellyttävät Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan. Näistä luokista käytetään nimitystä "arkaluonteiset henkilötiedot".
•  Matkatoimistot ovat asetusten nojalla velvollisia pitämään matkustajatietorekisteriä.
•  Tiettyjen maiden, kuten Yhdysvaltojen, Kanadan ja Yhdistyneen kuningaskunnan, lait edellyttävät, että lentoyhtiöt tarjoavat rajavalvontaa ja maahanmuuton valvontaa tietyillä matkustajatiedoilla.
•  Aventours ylläpitää tietoja, joita voidaan käyttää, ja sillä on oikeus kieltää palvelut tietyiltä henkilöiltä menneiden tapahtumien vuoksi, esimerkiksi matkustajien tai henkilökunnan vaarantaminen tai matkustajien ja työntekijöiden ahdistelu.

Markkinointi
Voimme lähettää sinulle tietoja tuotteista ja palveluista hyödyntäen mm. Googlea ja Facebookia. Varsinaista markkinointiviestintää varten tarvitsemme sinun suostumuksesi. Kuitenkin niin, että voimassa olevaan sopimukseen liittyviä palveluja matkajärjestelyjen viimeistelemiseksi voimme lähettää erillisen viestin tarjolla olevista palveluista.
Vieraillessasi sivustollamme hyväksyt evästekäytännöt, jotka ovat.....

Oikeudet tietojen käsittelyyn
AVENTOURS on matkailupalvelujen tarjoaja. Näin ollen meillä on oikeus käsitellä henkilötietojasi tarjotaksemme palvelujamme. Matkatoimistona Aventoursin on noudatettava lakisääteisiä vaatimuksia ja se voi vaatia henkilötietojasi noudattamaan näitä vaatimuksia. Tämä pätee, jos palvelut häiriintyvät ja meidän on annettava asiakastietoja, tietoja muille maille passintarkastusta varten tai jos on annettava lääketieteellistä tietoa. Joissakin tapauksissa meidän on ehkä käsiteltävä henkilötietojasi, kun olet antanut siihen suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Ota yhteyttä Aventoursiin peruuttaaksesi suostumuksesi lähettämällä sähköpostiamyynti@aventours.fi, soittamalla asiakaspalveluumme p. 050 5548633 tai kirjoittamalla meille osoitteeseen: Aventours, Hämeenkatu 10 T 246, 11100 Riihimäki

Monissa tapauksissa on tarve jakaa henkilötietojasi lentoyhtiöiden, matkatoimistojen tai hotellien kanssa, jotka osallistuvat matkajärjestelyidesi loppuunsaattamiseen. Maksu- ja luottokorttiyhtiöt, yritykset, hallitukset, palvelujen tarjoamiseen osallistuvat kolmannet osapuolet. Aventours voi olla velvollinen luovuttamaan henkilötietojasi, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus, mukaan lukien jos aloitat luvan suunnittelun uudesta kohteesta, jossa paikallinen laki edellyttää, että annamme henkilötietoja. Aventous voi tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöönsä tarpeen mukaan tai vaatimuksia tehdään milloin tahansa. EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti voit pyytää kopiota henkilötiedoistasi, jos Aventours on niitä käsitellyt. Teemme kaikkemme vastataksemme pyyntöönne 30 päivän kuluessa takaisin saamisesta. Pyyntösi on tehtävä kirjallisesti ja siinä on oltava seuraavat tiedot:
• nimi, sähköpostiosoite ja postiosoite Tietoja, jotka auttavat meitä löytämään pyytämäsi tiedot, esimerkiksi:
• varausnumero tai lennon numero ja päivämäärät
• sähköpostiosoite, puhelinnumero tai muut yhteystiedot Voidaksemme vahvistaa kuka pyynnön tekee, pyynnön mukana on oltava kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksesta, kuten passi tai ajokortti.


Lähetä pyyntösi:Aventours Oy Hämeenkatu 10 T 246, 11100 Riihimäki