Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Tietoa meistä

 

                      Me avaamme maailman sinulle!
 

Aventours Oy 

Olemme osa pohjoismaista Aventura - matkanjärjestäjäkonsernia jonka henkilökunnalla on vankka kokemus matkanjärjestämisestä ympäri maailmaa. Myös täällä Suomessa voit luottaa Aventoursin henkilökunnan kokemukseen ja ammattitaitoon, lähditpä lomalle Helsingistä tai maakunnista. Lomalennoista maakunnista meillä on yli vuosikymmenen kokemus jo maakuntalentojen uranuurtajan Matkaven kanssa.

Matkavalikoimaamme kuuluvat suorat tilauslennot maakuntakentiltä Välimeren suosikkikohteisiin sekä matkapaketit reittilennoilla kuten itse haluat. Saat valita mieleisesi kohteen, lentoyhtiön ja - aikataulun.

Järjestelmämme tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja useiden yhteistyökumppaneidemme taholta. Varausjärjestelmämme on käytössä 24/7 eli aina silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa joko sähköpostitse tai puhelimitse. Meiltä varaat matkat niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle.

 
 
 
Aventours Oy 
 
 

Y-tunnus 3236749-9
Valvova viranomainen: Kilpailu- ja
kuluttujavirasto KuVi 1176/21/Mj

 
 
Asiakaspalvelu 
 
 

Ma-Pe klo 9-16, Su klo 11-14
p. +358 50 5548633 (puhelun hinta pvm/mpm)
myynti@aventours.fi 
Vastaamme sähköposteihin arkisin
asiakaspalvelun aukioloaikoina

 
 
Rekisterit 
 
 

Kaupparekisteri
Arvonlisäverorekisteri
Työnantajarekisteri
Vakuusrekisteri

 
 
 
 
Toimistopäällikkö 
 
 

Sari Piipponen
p. 050 3763567
sari@aventours.fi

 
 
Toimitusjohtaja 
 
 

Saija Lahtinen
p. 050 3779971
saija@aventours.fi

 
 
Postiosoite 
 
 

Suomi
c/o Office X, Tasetie 8, 01510 Vantaa
(ei asiakaspalvelua)