Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Tietoa meistä


AVENTOURS OY

Me avaamme maailman sinulle!

    Olemme osa pohjoismaista Aventura - matkanjärjestäjäkonsernia.


Henkilökunnallamme on vankka yli vuosikymmenen kokemus matkanjärjestämisestä. Voit luottaa Aventoursin henkilökunnan kokemukseen ja ammattitaitoon. Suomen henkilökuntamme lennätti matkalaisia maailmalle jo maakuntalentämisen uranuurtajan Matkavekan maakuntalennoilla.

Meille hyvä asiakaspalvelu on sydämenasia.

Menneen syksyn -22 maakuntalentomme saavuttivat suuren suosion! Kiitämme sydämellisesti kaikkia asiakkaitamme !

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja lisänneet ensivuodelle valikoimaamme pari uutta kohdetta maakunnista. Keväälle Kyproksen ja Kroatian sekä syksylle valikoimaan on tulossa pian myös Portugali.

 Matkavalikoimaamme kuuluvat suorat tilauslennot maakuntakentiltä Välimeren suosikkikohteisiin sekä matkapaketit reittilennoilla kuten itse haluat. Saat valita mieleisesi kohteen, lentoyhtiön ja - aikataulun.

 Järjestelmämme tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja useiden yhteistyökumppaneidemme taholta. Varausjärjestelmämme on käytössä 24/7 eli aina silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa joko sähköpostitse tai puhelimitse. Meiltä varaat matkat niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle.

 
Aventours Oy

Y-tunnus 3236749-9
Valvova viranomainen: Kilpailu - ja kuluttujavirasto KuVi 1176/21/Mj 

Asiakaspalvelu 

Ma-Pe klo 9-16
p. +358 50 5548633 (puhelun hinta pvm/mpm)
myynti@aventours.fi
Vastaamme sähköposteihin arkisin
asiakaspalvelun aukioloaikoina

Rekisterit

Kaupparekisteri
Arvonlisäverorekisteri
Työnantajarekisteri
Vakuusrekisteri


 

Toimistopäällikkö

Sari Piipponen
p. 050 3763567
sari@aventours.fi 

Toimitusjohtaja

Saija Lahtinen
p. 050 3779971
saija@aventours.fi