Information om oss


AVENTOURS OY

Vi öppnar världen för dig.

Aventours flyger turister från landsbygden ut i världen och samarbetar med nästan alla flygplatser i Finland. Som ett resultat av detta samarbete har kunder möjlighet att resa från sina egna flygplatser med direktflyg till många populära destinationer vid Medelhavet, såsom till exempel Rhodos, Kreta, Kos och Cypern. 

Aventours satsar på bra kundservice både lokalt och på våra resmål. Vårt huvudkontor ligger i Vanda och därifrån betjänas våra kunder av erfarna yrkespersoner inom resebranschen. På destinationerna har vi svensktalande guide service och pålitliga samarbetspartners. 

Vårt team har en gedigen erfarenhet av över ett decennium inom resor. Du kan lita på Aventours-personalens erfarenhet och professionalism. Vårt finländska team flög resenärer ut i världen redan under Matkaveka:s tid, en föregångare inom flyg från landsbygden. 

För oss är bra kundservice en hjärtefråga. 

Vårt utbud inkluderar direktcharterflyg från landskapsflygplatser till populära destinationer vid Medelhavet samt självständiga paketresor med reguljärflyg till olika städer och badorter. 

Aventours är en del av den nordiska koncernen Aventura - researrangörskoncernen. Det ansvarsfulla researrangör är Aventuraholidays.

 
Aventours Oy

FO nummer: 3236749-9
Tillsynsmyndighet: Byrån för konkurrens och konsumentrelationer KuVi 1176/21/Mj

 

 

Kundservice 

Mån - Fre kl. 9 – 12
Tel. +358 50 413 1274 (samtalets pris lna/mna)
myynti@aventours.fi

Vi besvarar på e-postmeddelanden vardagar under kundtjänstens öppettider.

Register

Handelsregistret
Mervärdesskatteregistret 
Arbetsgivarregistret 
Säkerhetsregistret

 

 

Kontorschef

Sari Piipponen
Tel. 050 3763567
sari@aventours.fi 

Verkställande direktör

Saija Lahtinen
Tel. 050 3779971
saija@aventours.fi