Maksutavat

Varatessasi matkan verkkosivustoltamme varausmaksu maksetaan varausvaiheessa: Tilauslennoilla maakunnista 200€/henkilö ja omatoimisilla lento +hotellimatkoilla 75 % matkan hinnasta.  

Kun matkan lähtöpäivään on enemmän kuin 42 vrk ja matkan hinta on yli 200€ /hlö, tulee varausmaksu verkkokauppaostoksissa maksaa varauksen yhteydessä. Asiakaspalvelun kautta tehdyissä varauksissa varausmaksu tulee maksaa viikon kuluessa. Loppumaksu tulee suorittaa viimeistään 42 vrk ennen matkan alkua.

Kun matka on varattu alle 42 vrk ennen lähtöä tai matkan hinta on 200€ /hlö tai vähemmän, on koko matkan hinta maksettava välittömästi.

Turvalliset maksut verkossa joko luottokortilla (Visa ja Mastercard), verkkopankissa tai MobilePaylla.

Maksupalveluoperaattorina: Adyen.
Pankkimaksut: Valitse pankki ja kirjaudu järjestelmän kautta omaan verkkopankkiisi maksua varten.
Mastercard/Visa: Valitse luottokortti ja täytä pyydetyt kohdat korttisi tiedoilla.
Huomioithan luottokortilla maksettaessa korttisi turvarajat; luottorajan lisäksi myös vuorokausikohtainen ostoraja maksuautomaatilla maksettaessa riittävän suuri, käyttöalueena Suomen lisäksi myös muut pohjoismaat, ja maksut internetissä sallittu. Luottokorttimaksu vaatii aina vahvan tunnistautumisen mobiilipankissa tai tunnuslukulaitteella, jotta maksusuoritus hyväksytään.
Yleisin syy luottokorttimaksun epäonnistumiselle on kortille asetetut turvarajat. Tarkistathan, että kortilla on luottorajan lisäksi myös vuorokausikohtainen ostoraja tai internetostoraja tarpeeksi korkealla. Tarkista myös, että käyttöalueena Suomen lisäksi myös muut pohjoismaat, ja maksut internetissä sallittu. Pääset muokkaamaan korttisi turvarajoja omasta verkkopankista tai ottamalla yhteyttä omaan pankkiisi.
MobilePay: Voit maksaa matkasi helposti ja turvallisesti myös mobiilimaksusovellus MobilePaylla.

Voit varata matkan maakuntalentoihin myös myyntipalvelustamme ja saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jolla matkan varausmaksun tulee maksaa viikon kuluessa joko luottokortilla tai verkkopankissa.
Mikäli maksat laskun verkkopankissa pankkitililtäsi, niin huomioi että laskulla ei ole viitenumeroa. Kirjaathan viestikenttään varausnumerosi. 
Pankkiyhteystiedot: Aventours Oy, OP FI62 5680 0020 5700 46

Saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii matkalippunasi maakuntien tilauslennoilla. Erillistä lentolippua tilauslennoille ei ole. 
Reittilentopohjaisilla lento +hotellimatkoilla lähetämme sähköpostiisi lentoliput ja hotellivoucherin. 
Omatoimimatkoissa reittilentoliput ja tarvittavat vahvistukset lähetetään sähköpostilla n. 2 viikkoa ennen lähtöä.

Matkalahjakortti on mieluinen ja erinomainen lahja juhlaan kuin juhlaan. Anna lahjaksi lomaelämyksiä ja muistoja maailmalla. Voit ostaa matkalahjakortin haluamallasi summalla myyntipalvelumme kautta.