Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.
 
 

Yleistä tietoa

Maapallolla on paikkoja, joissa on hyvä ympäri vuoden. Kreikan suurin saari, Kreeta, on yksi sellaisista paikoista, joissa haluat yöpyä pitkään. On sanottu hyvin, että tämä on Kreikan helmi. Vaikka useimmat turistit yhdistävät tämän lomakeskuksen ennen kaikkea kesäiseen rantalomaan, paikallisia kutsutaan usein parhaaksi ajaksi vierailla saarella syksyn puolivälissä tai keväällä. Tämä on ajanjakso, jolloin täällä on vielä melko lämmintä, mutta turisteja ei ole niin paljon. Puhumattakaan siitä, että Kreetalla voit istua ulkona helteessä, kun kylmät talvikuukaudet saavat sinut kotiin.

Nykyään yhä useammalla ihmisellä on usein ajatuksia, missä voisi levätä - vähintään viikon tai kaksi, jopa pari kuukautta. Suurimmaksi osaksi ihmiset tietysti ajattelevat ensisijaisesti eksoottisia paikkoja, jotka ovat 10 tuhannen kilometrin päässä kotoaan. Entä ne, jotka eivät halua tai voi kiivetä niin kauas Euroopasta? Ehkä ihanteellinen paikka heille on Kreetan saari.

Lämpötila ei yleensä laske edes talvella alle +10°C, kun taas miinuslämpötilat ovat yleensä hölynpölyä tälle alueelle. Saarella on kaksi ilmastovyöhykettä - Välimeren (pääosa) ja Pohjois-Afrikan (etelärannikko). Kesäkuukausina Kreetan keskilämpötila vaihtelee +20 - +30 °C, kun taas talvella keskilämpötila on joskus +16 °C.


Rantaelämää


Kreeta on kuuluisa rannoistaan. Saarelta löytyy hyvin varusteltuja paikkoja aurinkotuoleineen, pukuhuoneita ja kahviloita tai autioita paratiisin kulmia kaukana kaupungeista. Kreetan rannat antavat hämmästyttävän erilaisia vaikutelmia: hiekkaisia ja pikkukivisiä, tungosta ja autiota, avoin kaikille tuulille ja hiljainen pienissä lahdissa, valkoista, kultaista, vaaleanruskeaa ja jopa mustaa hiekkaa, pitkää ja pientä, kivien ympäröimänä , piilossa rotkoihin, palmulehtoihin.

Kreetan rantaviivan kokonaispituus on hieman yli 1000 km, mikä ei voi muuta kuin miellyttää perinteisen rentoutumisen ystävien aurinkovarjojen alla. Joten on niitä rantoja, jotka ovat parhaita lapsiperheille, rantoja, joille mennään hauskanpitoon ja joissa vallitsee rauhan tunnelma. On huomattava, että kaikki Kreetan ja koko Kreikan pikkukivi- ja hiekkarannat ovat kunnallisia, joten sisäänpääsy niihin on ilmaista. Totta, aurinkotuolien ja -varjojen käytöstä on maksettava.

Kreetaa pesee kolme merta - Egeanmeri pohjoisessa, Välimeri etelässä (Kreeta on muuten Välimeren viidenneksi suurin saari Sisilian, Sardinian, Kyproksen ja Korsikan jälkeen) ja Joonianmeri. Meri lännessä. Kartalla haluttu piste on Balos Bay ja samanniminen ranta. Tämä on kuuluisa kolmen meren - Joonian, Egeanmeren ja Libyan - yhtymäkohta. Tämä on kuitenkin yksi Kreetan vaikeimmista rannoista. Sinne pääsee joko autolla (mutta tämä on melko vaikea tehtävä, koska normaalia tietä ei ole) tai osana järjestettyä retkiä Gramvousan saarelle Kissamosin satamasta. Mutta on sen arvoista nähdä valtava määrä sinisen sävyjä ja veden puhtautta tällä rannalla. Lisää vain tähän kuvaan valkoinen hiekka ja pieni lahti, jossa lapset voivat roiskua - ja rakastut tähän paikkaan ikuisesti.

Toiseksi vierailluin ranta on Elafonisin ranta vaaleanpunaisella hiekalla. Myös veden sävyt ovat siellä todella upeita - Elafonisin laguunin merivedellä on vaalea turkoosi sävy, jossa on hieman vaaleanpunainen sävy ja se vaihtaa väriä pitkin päivää. Mutta turistit arvostavat tätä rantaa pääasiassa hiekan epätavallisen värin vuoksi - se on usein vaaleanpunaista surffauksessa. Laajenna siis kokoelmaasi tämän paikan valokuvilla, jotka ovat värikkäimmät, etenkin auringonlaskun aikaan, kun simpukanpalaset välkkyvät laskevan auringon säteissä.

Vai Beachiä pidetään paratiisina, ja se sijaitsee palmulehdot. Tämä on yksi harvoista rannoista Kreetalla, jossa palmuja kasvaa. Maisema on melko trooppinen ja siksi epätavallinen. Epäilemättä se on erittäin viehättävä. Kun pääset valkohiekkaiselle Vai-rannalle, näyttää siltä kuin olisit jossain Karibian saarilla.


Yöelämä


No, mikä kesäloma Kreetalla ilman vähintään yhtä meluisaa juhlaa ja tanssimista aamuun asti? Yöelämä on keskittynyt kaupungin keskustaan ja kävelykadulle. Lisäksi löydät monia yökerhoja läheisistä Hersonissoksen ja Malian lomakohteista. Jälkimmäisessä yöelämä on hieman pehmeämpää ja sopii paremmin vanhemmille matkailijoille. Jokaisessa Kreetan kaupungissa odottaa lomailijoita paljon mielenkiintoisia viihdepaikkoja - vaahtojuhlista perinteisiin kreetalaisen musiikin ja tanssin iltaan.

Kun aurinko laskee, ihmiset kokoontuvat kahvilaan, jossa tarjoillaan ouzoa, ja tavernoihin (jotka sijaitsevat yleensä rannalla tai merelle päin) juomaan tsikoudiaa (perinteinen paikallinen juoma) ja maistelemaan erityisiä välipaloja. Hauskuus jatkuu aamuun asti kabareessa, diskoissa, klubeissa, baareissa, paikoissa, joissa soi "Bouzouki" tai "kreetalainen lyyra". Diskobaarit ja monet muut paikat ovat avoinna aamuun asti, ja useimpiin niistä on vapaa pääsy.


Suosittuja lomakohteita


Kreeta on ainutlaatuinen saari, monipuolinen, ainutlaatuisella luonteella, hämmästyttävän kauniilla rannoilla, kuuluisilla nähtävyyksillä, meren kirkkailla väreillä leikkimällä, parantavalla ilmastolla. Joka vuosi sadat tuhannet turistit tulevat tänne koskettelemaan muinaista historiaa, tutustumaan paikallisiin perinteisiin ja vain viettämään mukavaa ja huoletonta aikaa rannalla. Joten missä yöpyä? Alla esittelemme saaren pääosat: Heraklion, Lassithi, Rethymnon ja Hania.

Heraklion
Tämä on Kreetan keskeisin ja suurin alue, jolla on hyvin kehittynyt matkailuinfrastruktuuri. Kreetanmeren pohjoisrannikolla on viihtyisiä hotelleja, meluisia lomakeskuskeskuksia ja kaksi vesipuistoa. Muinainen Heraklion on kaupunki, jossa on satama, kansainvälinen lentokenttä (3 km kaupungista itään), erilaisia kauppoja, matkamuistomyymälöitä, ravintoloita ja diskobaareja. Tällaisia suosittuja lomakohteita kuten Malia, Stalida, Hersonissos, Gouves ja Kokkini Hani ovat Heraklionin alueella. Harkitse näitä paikkoja ensimmäistä lomaasi Kreetalla. Ne sijaitsevat ei niin kaukana Heraklionin kansainväliseltä lentokentältä, mikä sulkee pois pitkän kuljetuksen.

Lasithi
Hieman kauempana lentokentistä sijaitsevat lomakeskukset, kuten Agios Nikolaos, Elounda Lasithin alueella, eivät ole vähemmän suosittuja turistien keskuudessa. Paratiisiranta Vai sijaitsee Lasithin itäosassa. Useimmat sanovat, että se oli paikka, jossa sama Bounty-mainos ammuttiin. Lasithi on täynnä historiallisia kohteita ja kauniita maisemia. Esimerkiksi siellä on koko Kreikan kaunein lahti - Mirabello. Monipuolinen maisema tekee alueesta erittäin houkuttelevan virkistyskäyttöön. Matkailupalvelujen korkea taso, hyvin kehittynyt infrastruktuuri ja monet muodikkaat hotellit tekevät lomasta Lasithissa uskomattoman.

Rethimno
Tätä kutsutaan saaren sieluksi sen vanhan ja kiehtovan ilmeen vuoksi: kivetyt kadut, muinaiset kirkot ja moskeijat, tiilikatot. Postikorttinäkymien lisäksi matkailijoita houkuttelevat vuoristorotkoja ja luolia, laaksoja ja kauniita rantoja. Nämä ovat hyviä puhtaita hiekkarantoja, joiden pituus on 16 km, joiden joukossa on kivisiä, intiimejä lahtia ja jopa hiekkaratoja, joissa on tasainen pohja. Hiljaisten ja rauhallisten kylien rannikko sopii yksinäisyyteen ja perhelomailuun lasten kanssa.

Hania
Tämä on Kreetan läntisin, vihrein osa. Siellä on kaikkea kiireiselle lomalle: uskomattomat maisemat, vanhat kadut arkkitehtonisilla ja luonnonnähtävyyksillä, monipuolinen kulttuurielämä. Tältä alueelta löydät Valkoiset vuoret (Lefka Ori), 12 rotkoa ja Euroopan suurimman kanjonin - Samaria. Ensisijaisesti Elafonisin vaaleanpunainen hiekka houkuttelee monia turisteja joka vuosi.


Hyvä tietää


Lentoyhtiöt: Useat lentoyhtiöt lentävät Kreetalle. Tarjoamme sinulle aina parhaan hinnan lentolipuille Kreetalle.
Lentokenttä: Heraklionin lentoasema, Hanian lentoasema ja pieni Sitian lentoasema
Etäisyys lentokentiltä: keskimäärin 15-20 minuuttia. 20 km.
Lentoaika: 4 tuntia.
Kieli: Kreikka
Aikavyöhyke: Itä-Euroopan normaaliaika
Passi: Voimassa oleva passi on pakollinen.
Valuutta: Euro
Vinkki: Ei sisälly. Tavallisesti antaa 5-10% laskusta.
Sähkö: Kreikassa (230V 50Hz, virtapistokkeet ja pistorasiat ovat tyyppiä C ja F)
Turistivero: 3-6 %
Vesi: puhdas ja juomakelpoinen, mutta siinä voi olla hieman mineraalinen maku


Asioita tehtävänä


1. Kävele maalauksellisissa luonnonpaikoissa ja näe Kreetan ainutlaatuisia historiallisia nähtävyyksiä. Lukuisat muutokset saaren historiassa jättivät jälkensä arkkitehtuuriin. Nykyään lomailijat, jotka ovat ostaneet viime hetken pakettimatkan Kreetalle, voivat koskettaa tätä perintöä ja kokea historian äärettömyyden. Sinun pitäisi ehdottomasti osallistua matkalle Spinalngan saarelle. Viehättävin luonnonsuojelualue on Vai taatelilehto. Kesällä lehdosta tulee suuri Lato-festivaali, jossa järjestetään parhaita kreikkalaisia muusikoita ja teatterinäyttelijöitä.

2. Kokeile vesiaktiviteetteja. Agios Nikolaos on satamakaupunki, joten sillä on rikas merenkulun perinne. Voit ajaa sukellusveneellä tai yksinkertaisella veneellä. Ne, jotka haluavat tutustua vedenalaiseen maailmaan, pitävät myös tästä lomasta, koska siellä voi nähdä kilpikonnia ja merikaloja. Luksushuviveneiden fanit nauttivat varmasti siitä, että on mahdollista tehdä monipuolisia risteilyjä Eloundaan, Kolokythaan, Plakaan. Saarella voi harrastaa muun muassa purjelautailua ja järjestää eräänlaisen vesihiihtosafarin.

3. Vieraile vesipuistoissa. Jos tulet Kreetalle lasten kanssa, sinun ei pitäisi rajoittua vain uimaan uimaan. Lapsia voi viihdyttää esimerkiksi vesipuistoissa, joita saarella on neljä (tämä ei sisällä hotellien minivesipuistoja). Heillä on monia nähtävyyksiä, uima-altaita, liukumäkiä, leikkipaikkoja jne.

Kreeta kartalla

{"settings":{"id":11,"page":"widget","type":"widget","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":11,"city_id":1947,"destination_id":0,"hotel_slug":"","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"S\u00e4\u00e4nn\u00f6lliset lennot","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":false,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":1125,"destination_id":17,"date_min":"2024-03-08","date":"2024-03-08","date_from_min":"2024-03-05","date_from":"2024-03-06","date_to":"2024-03-09","nights":7,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":"5","2":"5","3":"5","4":"5"},"category":"","category_name":"- ei mit\u00e4\u00e4n -","class_type":"A","class_name":"- ei mit\u00e4\u00e4n -","segments_amount_name":"Vain suorat lennot","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"50":{"name":"Suomi","cities":[{"id":1125,"name":"Helsinki"}]}},"destinations":{"Kreikka":[{"id":17,"city_from_id":1125,"is_only_auth":false,"tour_id":0,"type":"dynamic","name":"\u2022\u00a0Kreeta","main_country_name":"Kreikka","nights":0,"main_country_id":11}]},"start_dates":[],"charter_dates":{"1125":{"17":{"2024-04-02":[2,3,4,5,7,9,10,11,12,14],"2024-04-04":[2,3,5,7,8,9,10,12,13,14],"2024-04-05":[2,4,6,7,8,9,11,12,13,14],"2024-04-06":[3,5,6,7,8,10,11,12,13,14],"2024-04-07":[2,4,5,6,7,9,10,11,12,13,14],"2024-04-09":[2,3,4,5,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-11":[2,3,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-12":[2,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-13":[3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-14":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-16":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-17":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-18":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-19":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-20":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-21":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-22":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-23":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-24":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-25":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-26":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-27":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-28":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-29":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-04-30":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-01":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-02":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-03":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-04":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-05":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-06":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-07":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-08":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-09":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-10":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-11":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-12":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-13":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-14":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-15":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-16":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-17":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-18":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-19":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-20":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-21":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-22":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-23":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-24":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-25":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-26":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-27":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-28":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-29":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-30":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-05-31":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-01":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-02":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-03":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-04":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-05":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-06":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-07":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-08":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-09":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-10":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-11":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-12":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-13":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-14":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-15":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-16":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-17":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-18":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-19":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-20":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-21":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-22":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-23":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-24":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-25":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-26":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-27":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-28":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-29":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-06-30":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-01":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-02":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-03":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-04":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-05":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-06":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-07":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-08":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-09":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-10":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-11":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-12":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-13":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-14":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-15":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-16":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-17":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-18":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-19":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-20":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-21":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-22":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-23":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-24":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-25":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-26":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-27":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-28":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-29":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-30":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-07-31":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-08-01":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-08-02":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-08-03":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-08-04":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-08-05":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14],"2024-08-06":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13],"2024-08-07":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14],"2024-08-08":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,13,14],"2024-08-09":[2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13],"2024-08-10":[2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,14],"2024-08-11":[2,3,4,5,6,7,8,10,11,13,14],"2024-08-12":[2,3,4,5,6,7,9,10,12,13,14],"2024-08-13":[2,3,4,5,6,8,9,11,12,13],"2024-08-14":[2,3,4,5,7,8,10,11,12,14],"2024-08-15":[2,3,4,6,7,9,10,11,13],"2024-08-16":[2,3,5,6,8,9,10,12],"2024-08-17":[2,4,5,7,8,9,11,14],"2024-08-18":[3,4,6,7,8,10,13,14],"2024-08-19":[2,3,5,6,7,9,12,13,14],"2024-08-20":[2,4,5,6,8,11,12,13],"2024-08-21":[3,4,5,7,10,11,12,14],"2024-08-22":[2,3,4,6,9,10,11,13,14],"2024-08-23":[2,3,5,8,9,10,12,13],"2024-08-24":[2,4,7,8,9,11,12],"2024-08-25":[3,6,7,8,10,11,14],"2024-08-26":[2,5,6,7,9,10,13],"2024-08-27":[4,5,6,8,9,12,14],"2024-08-28":[3,4,5,7,8,11,13,14],"2024-08-29":[2,3,4,6,7,10,12,13],"2024-08-30":[2,3,5,6,9,11,12],"2024-08-31":[2,4,5,8,10,11,14],"2024-09-01":[3,4,7,9,10,13,14],"2024-09-02":[2,3,6,8,9,12,13],"2024-09-03":[2,5,7,8,11,12],"2024-09-04":[4,6,7,10,11],"2024-09-05":[3,5,6,9,10],"2024-09-06":[2,4,5,8,9],"2024-09-07":[3,4,7,8],"2024-09-08":[2,3,6,7],"2024-09-09":[2,5,6],"2024-09-12":[2,3]}}},"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_18":"4****","id_16":"3***","id_14":"2**","id_13":"Apartment"}},"templates_checksum":[]}