Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3220,"hotel_id":14032,"hotel_slug":"best-western-amedia-bielefeld-werther","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14032,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3220,"city_name":"Bielefeld","hotel_id":14032,"hotel_slug":["best-western-amedia-bielefeld-werther"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-01-29","dates_max_range":"14","date_from":"30.01.2023","date_to":"06.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä moderni hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Wertherissä. Hotelli sijaitsee lähellä useita alueen nähtävyyksiä. Vieraat ovat vain 12 minuutin ajomatkan päässä Ostlicher Teutoburger Forestista. Hotellia ympäröi Nordrhein-Westfalenin alueen luonnonmaisema. Asiakkaat voivat nauttia laajasta valikoimasta jännittäviä aktiviteetteja lähistöllä. Tämä upea hotelli on täydellinen vaihtoehto liike- ja lomamatkailijoille. Huoneet on suunniteltu erinomaisesti kirkkain värein, ja niissä on käytännöllinen tila ja modernit mukavuudet. Vieraat ovat varmoja tämän upean hotellin korkeasta laadusta, mukavuudesta ja mukavuudesta.
Hotelli BEST WESTERN Amedia Bielefeld / Werther kartalla