Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":310,"city_id":3226,"hotel_id":14527,"hotel_slug":"best-western-plus-oak-mountain-inn","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14527,"to_name":"","to_url":"","country_id":310,"country_name":"United States","city_id":3226,"city_name":"Birmingham - AL","hotel_id":14527,"hotel_slug":["best-western-plus-oak-mountain-inn"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-09","dates_max_range":"14","date_from":"10.02.2023","date_to":"17.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Best Western Pelham tarjoaa etelän parasta vieraanvaraisuutta sekä tilavia ja hiljaisia huoneita, jotka ovat ihanteellisia vapaa-ajan tai työmatkalle. Best Western Plus Oak Mountain Inn sijaitsee kauniilla alueella, jossa asiakkaat voivat helposti matkustaa paikallisesti ja vierailla tärkeimmät nähtävyydet. Valitse Best Western Pelham miellyttävää ja huoletonta matkaa varten. Tarjoamme helpon pääsyn moottoritielle ja erinomaisen sijainnin sekä monia paikallisia aktiviteetteja lyhyen ajomatkan päässä Pelham-hotellista. Pelhamin hotellit tunnetaan hienoimmasta etelän vieraanvaraisuudesta, ja asetamme vieraidemme mukavuuden aina etusijalle. Ylellisistä vuodevaatteista tilaviin huoneisiin, jotka sopivat täydellisesti romanttiseen lomaan tai pidempään oleskeluun, ymmärrämme, että sijainti ja mukavuus ovat tärkeitä matkoilla. Siksi pyrimme tarjoamaan sinulle parasta. Pelham-hotellimme on lähellä erilaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Monet vierailijat tulevat kaupunkiin tapahtumaan State Parkissa tai vain ulkoilemaan. Pyöräkilpailut, hevosnäytökset ja maratonit ovat vain osa puistossa järjestettävistä aktiviteeteista. Olitpa täällä juoksemassa ensimmäistä maratonia tai mieluummin pyöräilemässä alueen halki, se kaikki on vain muutaman kilometrin säteellä sinusta. Verizon Wireless Center ja Pelham Civic Center ovat myös erinomaisia tapahtumia ympäri vuoden. Kokouksista konsertteihin vieraita matkustaa kaikkialta maasta osallistuakseen. Pelham-hotellissamme toivotamme mielellämme vieraat, jotka haluavat helpon pääsyn keskuksiin. Majoittuminen on ensiarvoisen tärkeää upean loman kannalta. Ansaitset siistit, mukavat huoneet ja ystävällisen kaupunkipalvelun. Tämä Pelham-hotelli kohtelee vieraita kuin VIP-jäseniä ja tekee matkustamisesta alueella helppoa. Varmista, että seuraava lomasi on upea yöpymällä kanssamme. Varaa seuraava yöpymisesi Best Western Plus Oak Mountain Innissä ja nauti edullisesta hinnasta! Mukavaa oleskelua.
Hotelli Best Western Plus Oak Mountain Inn kartalla