Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Caledonian

Näytä kartalla ID 15415

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":21,"city_id":223,"hotel_id":15415,"hotel_slug":"caledonian","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":15415,"to_name":"","to_url":"","country_id":21,"country_name":"Espanja","city_id":223,"city_name":"Barcelona","hotel_id":15415,"hotel_slug":["caledonian"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-01-29","dates_max_range":"14","date_from":"30.01.2023","date_to":"06.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä kaupunkihotelli sijaitsee Barcelonan lumoavan kaupungin sydämessä. Majoituspaikka tarjoaa matkailijoille ihanteelliset puitteet tutustua tähän lumoavaan kaupunkiin ja sen lukuisiin ihastuviin nähtävyyksiin. Majoituspaikka sijaitsee lähellä Plaza Cataloniaa ja kuuluisaa Las Ramblas -katua. Kävelymatkan päässä hotellista on lukuisia ravintoloita, baareja, kauppoja ja klubeja, ja lähin ranta on alle 2 kilometrin päässä. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja nykyaikaisesti suunniteltuja, ja ne tarjoavat asiakkaille ihanteellisen rauhoittavan ympäristön, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi ja nauttia levollisista yöunista. Vieraat arvostavat hotellin erilaisia tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan jokaisen yksittäisen vierailijan tarpeita.
Hotelli Caledonian kartalla