Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Cielo Hotel, an Ascend Hotel Collection Member

no category
Näytä kartalla ID 14335

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":310,"city_id":3222,"hotel_id":14335,"hotel_slug":"cielo-hotel-an-ascend-hotel-collection-member","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14335,"to_name":"","to_url":"","country_id":310,"country_name":"United States","city_id":3222,"city_name":"Bishop - CA","hotel_id":14335,"hotel_slug":["cielo-hotel-an-ascend-hotel-collection-member"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-04","dates_max_range":"14","date_from":"05.02.2023","date_to":"12.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä vaatimaton hotelli sijaitsee keskustassa. Lentokentälle on matkaa 48,5 kilometriä. Ascend Hotel Collectioniin kuuluvassa Cielo-hotellissa on saatavilla yhteensä 60 majoitusyksikköä. Tarjottujen palvelujen ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat hyödyntää yleisissä tiloissa saatavilla olevaa kiinteää ja langatonta Internet-yhteyttä. Vieraat ovat tervetulleita aulassa, jossa on 24h-vastaanotto. Tämän laitoksen yleisiin tiloihin pääsee pyörätuolilla. Vieraiden ei tarvitse jättää pieniä lemmikkiään tähän majoituspaikkaan oleskelunsa aikana. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää ajoneuvonsa majoitusliikkeen parkkipaikoille. Cielo Hotel, Ascend Hotel Collection -jäsen, tarjoaa valikoiman bisnespalveluita, jotka tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja mukavuutta yritysmatkalle. Jotkin palvelut voivat olla lisämaksullisia.
Hotelli Cielo Hotel, an Ascend Hotel Collection Member kartalla