Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Derag Livinghotel Grosser Kurfuerst

Näytä kartalla ID 13839

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3197,"hotel_id":13839,"hotel_slug":"derag-livinghotel-grosser-kurfuerst","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13839,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3197,"city_name":"Berliini","hotel_id":13839,"hotel_slug":["derag-livinghotel-grosser-kurfuerst"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-02","dates_max_range":"14","date_from":"03.02.2023","date_to":"10.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä kaupunkihotelli sijaitsee Berliinin sydämessä. Se koostuu 144 huoneesta, joista 7 on sviittiä, 1 sopii pyörätuolilla ja 8 on huoneistoja. Hotellissa on vastaanotto, hissit ja tallelokero. Liikematkailijoille tarjotaan 1 kokoushuone ja Internet-yhteys. Huoneissa ja huoneistoissa on kokolattiamatto, ja kaikissa on oma kylpyhuone, minikeittiö ja oleskelualue. Lisäksi parivuode, hiustenkuivaaja, puhelin, tallelokero, TV, radio ja minibaari ovat myös vakiona. Huoneissa on myös Internet-yhteys ja keskuslämmitys. Tarjolla on myös pesulapalvelu. Tarjolla on hierontaa ja terveyshoitoja: sauna ja höyrysauna rentoutumista kaipaaville vieraille. Siellä on myös kuntosali ja parkkipaikka. Asiakkaat voivat valita aamiaisensa runsaasta buffetista. Illallinen voidaan ottaa à la carte.
Hotelli Derag Livinghotel Grosser Kurfuerst kartalla