Gran Hotel Reymar & Spa

Näytä kartalla ID 45934

Yleistä tietoa

Premier Gran Hotel Reymar & Spa sijaitsee erittäin hyvällä paikalla pienellä Playa del La Mar Menudan rannalla. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä päärannalta ja kaupungin keskustasta, josta löydät kauppoja, baareja ja elämää.

Puutarhassa on ulkouima-allas ja kaunis näkymä Tossa de Marin linnalle.

Hotellissa on SPA, jossa on poreallas, turkkilainen sauna, sauna ja valikoima hoitoja. Joudut maksamaan ylimääräistä pääsystä ja hoidoista.

Illa-ravintola sijaitsee hotellissa ja tarjoaa välimerellisiä ja kansainvälisiä ruokia sekä kauniit näkymät merelle.

Huoneet ovat viihtyisiä, niissä on ilmastointi, parveke tai terassi, kylpyhuone, minibaari, tv satelliittikanavilla ja Wi-Fi. Tallelokero on saatavilla, ja se on maksettava erikseen.Tiedot ja rajoitukset COVID-19:n vuoksiHaluamme kiinnittää matkustajien huomion, että COVID-19-tilanteen vuoksi hotellien yleisten tilojen palvelut ja aukioloajat voivat olla kiinni tai rajoitettuja. Tämä voi koskea esimerkiksi ravintoloita, kuntoilutiloja, kauneuspalveluita ja kylpylää, jos niitä on saatavilla.

Sulkemiset ja rajoitukset voivat muuttua kulloinkin alueen tilanteen mukaan.Hotellin vieraiden tulee noudattaa ja kunnioittaa alueen karanteenisääntöjä. Etäisyyden rajoja on noudatettava, alkoholia ja naamioita tulee käyttää tarpeen mukaan.Hotellin henkilökunta käyttää maskeja ja käsineitä tilanteesta riippuen.

Hotellihuoneet ja huoneistot siivotaan karanteenimääräysten mukaisesti.
Hotelli Gran Hotel Reymar & Spa kartalla