Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Grand Hotel Bohemia

Näytä kartalla ID 13228

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":52,"city_id":2127,"hotel_id":13228,"hotel_slug":"grand-hotel-bohemia","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13228,"to_name":"","to_url":"","country_id":52,"country_name":"T\u0161ekin tasavalta","city_id":2127,"city_name":"Praha","hotel_id":13228,"hotel_slug":["grand-hotel-bohemia"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-05","dates_max_range":"14","date_from":"06.02.2023","date_to":"13.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä luksushotelli sijaitsee rauhallisella alueella, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä monia Prahan historiallisia nähtävyyksiä ja monumentteja, kuten Ruutiporttia, Vanhankaupungin aukiota ja Prahan linnaa, jotka kaikki ovat helpon kävelymatkan päässä. Lähin metroasema on 100 metrin päässä. Lentokenttä on 15 km:n päässä. Ensiluokkainen perinteinen hotelli, joka uusittiin vuonna 2006, ja se tarjoaa vilkkaan baarin, wieniläistyylisen kahvilan sekä gourmet-ravintolan. Neobarokkit Boccaccio-juhlasaleja voi myös vuokrata. Saatavilla on myös pysäköintimahdollisuus sekä 24h-huonepalvelu. Hiljattain kunnostetuissa huoneissa on perinteinen muotoilu ja pehmeät värit, jotka tarjoavat sekä mukavuutta että ylellisyyttä. Niissä on oma kylpyhuone, ja kaikki ovat hyvin varustettuja vakiona. Hotellin välittömässä läheisyydessä on runsaasti teattereita, konserttisaleja ja monumentteja ja nähtävyyksiä.
Hotelli Grand Hotel Bohemia kartalla