Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Hampton Inn and Suites Blythe, CA

Näytä kartalla ID 15517

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":310,"city_id":3252,"hotel_id":15517,"hotel_slug":"hampton-inn-and-suites-blythe-ca","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":15517,"to_name":"","to_url":"","country_id":310,"country_name":"United States","city_id":3252,"city_name":"Blythe - CA","hotel_id":15517,"hotel_slug":["hampton-inn-and-suites-blythe-ca"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-06","dates_max_range":"14","date_from":"07.02.2023","date_to":"14.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Kaunis uusi Hampton Inn & Suites Blythe sijaitsee vain muutaman minuutin päässä I-10:stä ja US-95:stä ja vain muutaman minuutin päässä upealta Colorado-joelta. Löydä monia perheystävällisiä aktiviteetteja, ulkoilumahdollisuuksia ja suosittuja nähtävyyksiä helpon matkan päässä Kalifornian Blythe-hotellistamme; mukaan lukien Colorado Desert, Blythe Intaglios, Glamis Sand Dunes ja Blythe Golf Course. Tunne olosi kotoisaksi kutsuvassa huoneessa tai sviitissä tässä Blythe, Kalifornia -hotellissa. Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi:llä tilavan työpöydän ääressä ja selaa DirecTV-kanavia taulutelevisiosta. Osta välipaloja ja juomia 24h-myymälästä, lämmitä niitä mikroaaltouunissa tai jäähdytä minijääkaappi. Nuku upeat yöunet puhtaassa ja raikkaassa Hampton bed® -sängyssä ennen kuin heräät Hamptonin ilmaiselle lämpimälle aamiaiselle, joka sisältää kuuluisia tuoreita vohveleita. Jos olet lähdössä ulos aikaisin, älä missaa päivän tärkeintä ateriaa – nouta vain ilmainen Hampton's On the Run -aamiaispussi™ maanantaista perjantaihin. Tulosta asiakirjoja ja tarkista sähköpostit ilmaisella WiFillä 24 tunnin ajan liikekeskus. Tämän Blythessä, Kaliforniassa sijaitsevan hotellin 676 neliömetrin konferenssihuoneessa on tarpeeksi tilaa jopa 50 hengelle. Voit virkistäytyä ilmaisessa kuntokeskuksessa, virkistäytyä kimaltelevassa ulkouima-altaassa ja tavata vanhoja ja uusia ystäviä valmistamassa illallista yhteisellä grillialueella.Ystävällinen palvelu, siistit huoneet, mukava ympäristö joka kerta. Jos et ole tyytyväinen, emme odota sinun maksavan. Se on meidän sitoumuksemme ja sinun takuusi. Se on 100 % Hampton®.
Hotelli Hampton Inn and Suites Blythe, CA kartalla