Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":38,"city_id":990,"hotel_id":14003,"hotel_slug":"hanza-hotel","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14003,"to_name":"","to_url":"","country_id":38,"country_name":"Puola","city_id":990,"city_name":"Gdansk","hotel_id":14003,"hotel_slug":["hanza-hotel"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-05","dates_max_range":"14","date_from":"06.02.2023","date_to":"13.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Hotel Hanza sijaitsee Gdańskin vanhassakaupungissa Motława-joen toisella puolella ja kuuluisan nosturin vieressä. Jotkut kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat kävelymatkan päässä hotellista. Pitkä silta, Vihreä portti, kaupungintalo ja Neptunus-suihkulähde ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Tyylikkäät ja mukavat huoneet ovat valoisia, ja niissä on oleskelualue ja näköala joelle. Asiakkaat voivat treenata kuntosalilla, rentoutua saunassa tai hemmotella itseään hieronnalla. Hotellissa on myös kaksi varustettua konferenssihuonetta pienten yritysten kokouksia ja tapahtumia varten. Buffetaamiainen tarjoillaan joka aamu Zafishowanin ravintolassa, joka on erikoistunut kalaruokiin ja paikallisiin ruokiin. Lämpiminä kuukausina asiakkaat voivat istua terassilla, jolta on näköala joelle. Hotel Hanza on ihanteellinen pariskunnille, jotka vierailevat Gdanskissa romanttisella lomalla tai vierailevat kaupungissa liikematkalla.
Hotelli Hanza Hotel kartalla