Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Hopper Et Cetera

Näytä kartalla ID 14918

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":458,"hotel_id":14918,"hotel_slug":"hopper-et-cetera","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14918,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":458,"city_name":"Cologne \/ Bonn","hotel_id":14918,"hotel_slug":["hopper-et-cetera"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-09","dates_max_range":"14","date_from":"10.02.2023","date_to":"17.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Boutique 026 Köln St. Kölnin Neustadt-Suðurin kaupunginosassa sijaitseva Michael tarjoaa 49 huonetta ja on vain 12 minuutin kävelymatkan päässä Neumarkt-aukiolta. Lähin lentokenttä on Köln/Bonnin lentokenttä, joka sijaitsee 16 km:n päässä Boutique 026 Köln St. Michael. | Jokaisessa huoneessa on työpöytä ja oma kylpyhuone, jossa on suihku ja ilmaisia kylpytuotteita. Boutique 026 Köln St. Michaelin huoneissa on vaatekaappi ja taulu-tv. | Buffetaamiainen tarjoillaan joka aamu majoituspaikassa. | Vastaanoton henkilökunta voi auttaa asiakkaita kaikissa heillä olevissa kysymyksissä.
Hotelli Hopper Et Cetera kartalla