Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Hotel Bernat II

Näytä kartalla ID 45835

Yleistä tietoa

Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee Calellan keskustassa ja on rakennettu vuonna 1989.

Hotelli on vain 100 metrin päässä Calellan rannalta. Hotellissa on ravintola, baari, sisä- ja ulkouima-allas. Kaikissa 137 huoneessa on minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, housuprässi, silitysrauta ja ilmastointi.

Hotellissa on lastenkerho, joka on avoinna heinä- ja elokuussa.
Tiedot ja rajoitukset COVID-19:n vuoksiHaluamme kiinnittää matkustajien huomion siihen, että COVID-19:n vuoksi hotellien yleisten tilojen palvelut ja aukioloajat saattavat olla kiinni tai rajoitettuja. Tämä voi koskea esimerkiksi ravintoloita, kuntoilutiloja, kauneuspalveluita ja kylpylää, jos niitä on saatavilla.

Sulkemiset ja rajoitukset voivat muuttua kulloinkin alueen tilanteen mukaan.Hotellin vieraiden tulee noudattaa ja kunnioittaa alueen karanteenisääntöjä. Etäisyyden rajoja on noudatettava, alkoholia ja naamioita tulee käyttää tarpeen mukaan.Hotellin henkilökunta käyttää maskeja ja käsineitä tilanteesta riippuen.

Hotellihuoneet ja huoneistot siivotaan karanteenimääräysten mukaisesti.
Hotelli Hotel Bernat II kartalla