Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Hotel Eckstein

Näytä kartalla ID 13548

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3197,"hotel_id":13548,"hotel_slug":"hotel-eckstein","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13548,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3197,"city_name":"Berliini","hotel_id":13548,"hotel_slug":["hotel-eckstein"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-01-29","dates_max_range":"14","date_from":"30.01.2023","date_to":"06.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Hotel Eckstein Hotel Eckstein (2x000D-tähti) on keskikokoinen hotelli Berliinissä. Asiakkaat voivat nauttia aterian hotellin ravintolassa. Huonevarustelu Hotel Eckstein. Tupakointi on sallittu tietyissä huoneissa (ilmoita varauksen yhteydessä) ja hotellin yleisissä tiloissa. Huoneissa on langaton internetyhteys. Tietoa vapaista tunneista. Virkistysmahdollisuudet ovat saatavilla Hotel Ecksteinissa. Muita tietoja. Hotellilta on saatavilla lentokenttäkuljetus. Hotelli on lemmikkiystävällinen. Hotellin asiakkaat voivat hyödyntää tarjottua concierge-palvelua.
Hotelli Hotel Eckstein kartalla