Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Howard Johnson Binghamton

Näytä kartalla ID 14189

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":310,"city_id":3209,"hotel_id":14189,"hotel_slug":"howard-johnson-binghamton","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14189,"to_name":"","to_url":"","country_id":310,"country_name":"United States","city_id":3209,"city_name":"Binghamton - NY","hotel_id":14189,"hotel_slug":["howard-johnson-binghamton"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-09","dates_max_range":"14","date_from":"10.02.2023","date_to":"17.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä viehättävä hotelli sijaitsee Binghamtonin alueella. Makuuhuoneita on yhteensä 65. Internet-yhteys tekee vierailustasi entistä nautinnollisempaa. Quality Inn & Suites ei salli lemmikkejä. Pysäköintialue voi olla hyödyllinen autolla saapuville.
Hotelli Howard Johnson Binghamton kartalla