Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Junior

Näytä kartalla ID 12931

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":52,"city_id":2127,"hotel_id":12931,"hotel_slug":"junior","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":12931,"to_name":"","to_url":"","country_id":52,"country_name":"T\u0161ekin tasavalta","city_id":2127,"city_name":"Praha","hotel_id":12931,"hotel_slug":["junior"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-09","dates_max_range":"14","date_from":"10.02.2023","date_to":"17.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Prahan sydämessä, lähellä vanhaakaupunkia ja kävelykatua. Baareja ja pubeja löytyy välittömästä läheisyydestä, ja laaja valikoima kauppoja ja julkisen liikenteen yhteyksiä on 100 metrin päässä, ja niihin pääsee helposti kävellen. || Tämä hotelli on rakennettu vuonna 2000 ja koostuu yhteensä 14 huoneesta 4 kerroksessa, joista 10 on yhden hengen huonetta ja 4 kahden hengen huonetta. Vieraat voivat hyödyntää aulaa, jossa on 24-tunnin vastaanotto, tallelokero, valuutanvaihto ja kahvila. Lisäksi käytettävissä on matkamuistomyymälä, kahvila, keilabaari, pizzeria ja à la carte -ravintola. Lisäksi on konferenssisali, johon mahtuu 50 henkilöä, ja autolla saapuvat voivat käyttää parkkipaikkaa. Lopuksi pesulapalvelu on saatavilla. || Vastaanottohuoneessa on kylpyhuone, hiustenkuivaaja (lisämaksu), silitysrauta (lisämaksu), puhelin, sat-TV/kaapeli-TV, minibaari/jääkaappi, parisänky ja peitto sekä keskuslämmitys.
Hotelli Junior kartalla