Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Korner Hof

Näytä kartalla ID 15401

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":692,"hotel_id":15401,"hotel_slug":"korner-hof","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":15401,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":692,"city_name":"Dortmund","hotel_id":15401,"hotel_slug":["korner-hof"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-06","dates_max_range":"14","date_from":"07.02.2023","date_to":"14.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella Körnen alueella Dortmundissa, lyhyen raitiovaunumatkan päässä kaupungin keskustasta. Henriettes-ravintola tarjoaa tyypillisiä paikallisia ruokia. Hotellissa on myös baari. Hotelli on 10 minuutin kävelymatkan päässä Körne Dortmundin rautatieasemalta ja 2 minuutin kävelymatkan päässä raitiovaunupysäkiltä. Dortmundin lentokenttä on 11,9 km:n päässä l'hotelista.
Hotelli Korner Hof kartalla