Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Lindemann Hotel Fjord

Näytä kartalla ID 13800

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3197,"hotel_id":13800,"hotel_slug":"lindemann-hotel-fjord","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13800,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3197,"city_name":"Berliini","hotel_id":13800,"hotel_slug":["lindemann-hotel-fjord"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-05","dates_max_range":"14","date_from":"06.02.2023","date_to":"13.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä kaupunkihotelli sijaitsee sivukadulla, noin 500 metrin päässä Potsdamer Platzista ja lukemattomista ravintoloista, baareista ja yökerhoista. Kauppoja on noin 750 metrin päässä hotellista ja Mendelssohn Bartholdy Parkin metroasema on noin 350 metrin päässä. Brandenburgin portti ja hallituskortteli ovat noin 2 km päässä, Museosaari noin 4 km, Checkpoint Charlie noin 1 km ja Gendarmenmarkt noin 2 km päässä. Tempelhofin lentoasema sijaitsee noin 4 km:n päässä hotellista, Tegelin lentoasema noin 15 km:n päässä ja Schönefeld noin 25 km:n päässä.||Tämä vuonna 2005 kunnostettu hotelli koostuu yhteensä 7 huoneesta, joista 1 juniorsviitti, 1 sviitti ja 1 pyörätuolilla liikkuva huone , 1 huoneisto, 1 studio ja 1 huvila, 7 kerroksessa. Hotellissa on aula, jossa on tallelokero ja hissi, ja siinä on myös kahvila, sanomalehtikioski, baari, aamiaishuone ja WLAN-tukiasema, jossa on 6 paikkaa. Nuoremmat vieraat voivat päästää höyryä leikkikentällä. Pesulapalvelu (maksullinen) täydentää tarjolla olevat palvelut. Ulkopuolella on 9 pysäköintipaikkaa ja 7 maanalaisessa autotallissa (maksullinen). Epävirallinen ilmapiiri ja erottuva vieraanvaraisuus ovat saaneet hotellille monia ystäviä ja vakituisia vieraita. Innostunut henkilökunta on valmiina saamaan vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.||Yksilöllisesti kalustetuissa ja tyylikkäästi sisustetuissa yhden ja kahden hengen huoneissa on riittävästi tilaa rentouttavaan oleskeluun. Huoneissa on oma kylpyhuone ja 2 vuodetta. Jotkut vuoteet ovat erittäin suuria (2,20 m). Niissä on oma kylpyhuone ja kaikki yleiset mukavuudet.||Lähellä on Lutzow-sauna, jossa on hierontapalvelu, höyrysauna ja pieni uima-allas.
Hotelli Lindemann Hotel Fjord kartalla