Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Louisa's Place

Näytä kartalla ID 13759

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3197,"hotel_id":13759,"hotel_slug":"louisa-s-place","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13759,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3197,"city_name":"Berliini","hotel_id":13759,"hotel_slug":["louisa-s-place"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-10","dates_max_range":"14","date_from":"11.02.2023","date_to":"18.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä kuuluisalla Kurfürstendamm-ostoskadulla Berliinin Charlottenburgin alueella sijaitseva tyylikäs hotelli on täydellinen keskus viikonloppumatkalle. Se ei vain tuo vieraansa vain 100 metrin päähän Adenauer Platzin metroasemalta, josta pääsee muutamassa minuutissa mihin tahansa pääkaupungin osiin, vaan se tarjoaa myös tyylikkään kylpylän. Vietettyäsi päivän nähtävyyksiin tutustuen tai ostoksilla asiakkaat voivat hemmotella itseään rauhoittavalla hieronnalla tai suunnata kauneussalonkiin hemmottelemaan ennen jännittävää iltaa. Hotellissa on sisäuima-allas kaikille uimisesta tai vain virkistäytymistä haluaville ja moderni kuntosali virkistävään treeniin. Tilavissa sviiteissä on täysin varustettu keittiö ja tilava oleskelutila, jossa asiakkaat voivat rentoutua. Paikan päällä olevassa ravintolassa tarjoillaan eurooppalaisia ja kansainvälisiä gourmet-ruokia sekä hieno valikoima viinejä ja muita juomia.
Hotelli Louisa's Place kartalla