Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Mercure Hotel Berlin Mitte

Näytä kartalla ID 13998

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3197,"hotel_id":13998,"hotel_slug":"mercure-hotel-berlin-mitte","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13998,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3197,"city_name":"Berliini","hotel_id":13998,"hotel_slug":["mercure-hotel-berlin-mitte"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-05","dates_max_range":"14","date_from":"06.02.2023","date_to":"13.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Vain kivenheiton päässä Potsdamer Platzilta ja Brandenburgin portilta sijaitsevassa 3 tähden Mercure Hotel Berlin Mittessä on 120 ilmastoitua huonetta, joissa on WIFI. Kokoushuone WIFI:llä ja DSL:llä on käytettävissä liike- ja yksityistilaisuuksiin. Jos saavut junalla, suosittelemme matkustamista päärautatieasemalle. Tegelin lentokenttä on 16 km:n päässä hotellista ja Schönefeldin lentokenttä 15,5 km:n päässä. Meille pääsee autolla A100-valtatietä pitkin. Gleisdreieckin metroasema on vain muutaman minuutin päässä hotellista.
Hotelli Mercure Hotel Berlin Mitte kartalla