Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Metropolitan Boutique Hotel

Näytä kartalla ID 14889

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":38,"city_id":1373,"hotel_id":14889,"hotel_slug":"metropolitan-boutique-hotel","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14889,"to_name":"","to_url":"","country_id":38,"country_name":"Puola","city_id":1373,"city_name":"Krakow","hotel_id":14889,"hotel_slug":["metropolitan-boutique-hotel"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-01-29","dates_max_range":"14","date_from":"30.01.2023","date_to":"06.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä upea hotelli sijaitsee Krakovan sydämessä, Puolan kulttuuripääkaupungissa ja kaupungissa, joka on täynnä elämää. Se sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin aukion ja trendikkään Kazimierzin alueen välissä. Vieraat voivat rentoutua rauhallisessa ilmapiirissä, koska se sijaitsee kaukana melusta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Perinteisen arkkitehtuurin ja modernin ja tyylikkään sisustuksen fuusio yhdistettynä erinomaiseen sijaintiin ja täydelliseen palveluun tekee ikimuistoisesta oleskelusta Krakovassa. Matkustajat, jotka haluavat jatkaa harjoitteluaan, voivat hyödyntää hotellin täysin varustettua modernia kuntosalia. 2 konferenssihuonetta, joihin mahtuu jopa 75 henkilöä, tekee tästä laitoksesta sopivan myös liikematkailijoille.
Hotelli Metropolitan Boutique Hotel kartalla