Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

NH Berlin Alexanderplatz

Landsberger Allee, 26 10249 ID 13915

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3197,"hotel_id":13915,"hotel_slug":"nh-berlin-alexanderplatz","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13915,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3197,"city_name":"Berliini","hotel_id":13915,"hotel_slug":["nh-berlin-alexanderplatz"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-05","dates_max_range":"14","date_from":"06.02.2023","date_to":"13.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

NH Berlin Alexanderplatz on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee aivan Berliinin dynaamisessa keskustassa. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä on julkisen liikenteen yhteydet sekä kaikki Berliinin nähtävyydet.
Hotelli sijaitsee Berliinin Friedrichshainin alueella aivan puistoa vastapäätä. Hotellista löytyy wellness-alue, jossa on sauna ja höyrysauna. Se tarjoaakin mahdollisuuden rentoutua ostosten ja nähtävyyksiin tutustumisen jälkeen.
Huoneet on remontoitu vuonna 2018 ja niissä on ilmastointi sekä ilmainen wifi. Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan sekä aamiaista että illallista ja baari.

Huomioithan, että Berliinin matkat ovat omatoimimatkoja ja niissä ei ole opaspalveluita.

Hyvinvointi

Sauna
Höyrysauna

Palvelut

Huonepalvelu
Kielitaitoinen henkilökunta
Tallelokero
Hissi
Concierge
Vaatteiden kuivaaja
Pesula

Tilat ja palvelut

24 h vastaanotto
Wi-fi
Pysäköinti

Aktiviteetit

Kuntoilu

Maksuvälineet

American Express
MasterCard
Visa
Diners Club

Viihde

TV huone

Business

A-V laitteiston vuokraus
Kokoustila
Business center

Ateriat

Aamiainen
Ilman aterioita

Tärkeää

Savuton rakennus
Hotelli NH Berlin Alexanderplatz kartalla