Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

NH Berlin City Ost

Näytä kartalla ID 13491

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":10,"city_id":3197,"hotel_id":13491,"hotel_slug":"nh-berlin-city-ost","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":13491,"to_name":"","to_url":"","country_id":10,"country_name":"Saksa","city_id":3197,"city_name":"Berliini","hotel_id":13491,"hotel_slug":["nh-berlin-city-ost"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-06","dates_max_range":"14","date_from":"07.02.2023","date_to":"14.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin rauhallisella Lichtenberg/Friedrichshainin alueella, vain 20 minuutin julkisilla liikennevälineillä Berliinin vilkkaasta keskustasta. Runsaan buffetaamiaisen jälkeen asiakkaat saavat varmasti kaiken tarvitsemansa energian kiireiseen työ- tai vapaa-aikaan. Ilmastoidut huoneet, joissa on kaapeli-tv ja mukavat kalusteet, ovat miellyttävä näky väsyneelle liikematkailijalle tai turistille kaikkien kokousten tai nähtävyyksien jälkeen. Vierailu paikan päällä olevassa saunassa voi myös osoittautua virkistäväksi, samoin kuin drinkki aulassa. Ruokailuvaihtoehtoihin kuuluu hotellin erinomainen ravintola, jossa tarjoillaan laaja valikoima paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, sekä lukuisia ravintoloita.
Hotelli NH Berlin City Ost kartalla