Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":38,"city_id":990,"hotel_id":14043,"hotel_slug":"q-hotel-grand-cru-gdask","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":14043,"to_name":"","to_url":"","country_id":38,"country_name":"Puola","city_id":990,"city_name":"Gdansk","hotel_id":14043,"hotel_slug":["q-hotel-grand-cru-gdask"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-04","dates_max_range":"14","date_from":"05.02.2023","date_to":"12.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Q Hotel Grand Cru Gdańsk sijaitsee lähellä Gdanskin vanhaakaupunkia, Rycerska-kadulla. Hotelli on ainutlaatuinen sen hämmästyttävän tunnelman ansiosta, joka syntyy sen sijainnista entisessä tiilivalimossa. Näin vierailijat voivat kirjaimellisesti imeä Gdanskin arkkitehtuurille tyypillisen tunnelman. Hotellissa on 50 viihtyisää huonetta, jotka sopivat niin yksityisille kuin yrityksille, sekä arvostettu Grand Cru -ravintola ja konferenssitilat konferenssi- ja tapahtumasuunnittelijoille. || Gdanskin hotelli on todella ainutlaatuinen. Se erottuu muista Tri-Cityn hotelleista ensisijaisesti hienostuneella suunnittelullaan, jossa yhdistyvät nykyaikaisuus ja Gdańskin arkkitehtuurille tyypilliset tiilitekstuurit. Hyvin varustetut huoneet ovat lisäetu - ne ovat viihtyisiä sekä yksityisille että yrityksille. || Tyylikäs ravintola ja konferenssikeskus sijaitsevat rakennuksen alimmissa kerroksissa. Grand Cru -ravintolalle on ominaista runsas viinivalikoima, ja sille on ominaista moitteeton palvelu, keittiömestari Tomasz Królin erinomainen keittiö ja runsas aamiainen. | Vieressä sijaitseva konferenssikeskus on ainutlaatuinen paikka tapahtumien järjestämiseen. Koko tila toimii hyvin myös hääjuhlissa, jotka ovat erikoisuutemme.
Hotelli Q Hotel Grand Cru Gdańsk kartalla