Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

System - Hotel Krakow

Näytä kartalla ID 15158

Huone hinnat

{"settings":{"id":28,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"fi","currency_id":2,"country_id":38,"city_id":1373,"hotel_id":15158,"hotel_slug":"system-hotel-krakow","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventours.fi\/fi\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":true,"redirect_to_hotel_page":true,"multiple_rooms":false,"rooms_max":3,"adults_max":6,"adults_default":2,"kids_max":4,"kids_default":0,"filters_apply_method":"auto","show_only_refundable_filter":false,"only_refundable_hide_undefined":true,"show_regions_filter":true,"show_cancel":false,"show_trip_advisor_rating":true,"show_compare":true,"show_price_per_pax":false},"form_defaults":{"search_type":"query","to_type":"hotel","to_id":15158,"to_name":"","to_url":"","country_id":38,"country_name":"Puola","city_id":1373,"city_name":"Krakow","hotel_id":15158,"hotel_slug":["system-hotel-krakow"],"hotel_name":"","category":[],"category_name":"- Kaikki -","date_from_min":"2023-02-10","dates_max_range":"14","date_from":"11.02.2023","date_to":"18.02.2023","nights":7,"room":[{"adults":2,"kids":0,"kids_ages":[]}],"page":1,"sort":"price_asc"},"form_data":[],"templates_checksum":[]}

Yleistä tietoa

Tämä rauhallisella alueella Krakovan laitamilla sijaitseva hotelli on erinomainen valinta lapsiperheille sekä yritys- ja liikematkailijoille. Se on vain nopea matka Krakovan vanhaankaupunkiin, jossa asiakkaat voivat vierailla Keskustorilla, kaupungintalolla ja Wawelin linnalla. Viihtyisät huoneet on sisustettu yksinkertaiseen tyyliin, mutta niissä on modernit mukavuudet, työpöytä ja ilmainen internetyhteys. Hotellissa on myös kaksi konferenssihuonetta, jotka ovat käytettävissä liiketapaamisia ja koulutustilaisuuksia varten, joihin mahtuu jopa 70 osallistujaa. Monipuolinen buffetaamiainen tarjoillaan joka aamu hotellin ravintolassa, joka tarjoaa myös italialaisen keittiön herkkuja sekä puolalaisia erikoisuuksia lounaaksi ja illalliseksi. Asiakkaat arvostavat loungebaaria, joka on loistava paikka rentoutua stressaavan työpäivän jälkeen tai nauttia drinkin koksin kera.
Hotelli System - Hotel Krakow kartalla